Welkom…

Hoi ik ben Dennis van Tergouw. Ik fotografeer al sinds ik nog een kind was. Een passie die ik vroeger van mijn vader heb overgenomen. Toen ik op mezelf ging wonen, bouwde ik mijn eerste donkere kamer. Digitale fotografie bestond toen nog niet. De laatste jaren richt ik mezelf op modellen fotografie. Vandaar dat ik nu een eigen studio heb waar ik met veel plezier in werk. Ik heb diverse commerciële opdrachten gedaan voor o.a. visagisten en theatergroepen. Sinds kort werk ik ook met een styliste samen. Ik doe betaalde opdrachten maar ook shoots op TFP/TFCD basis.

TFP/TFCD (Time For Print of CD) is een samenwerking tussen fotograaf en model met tijd en de foto’s als vergoeding. Dit gebeurt met behulp van een TFP/TFCD overeenkomst.

Ik bezoek workshops van bekende fotografen die mij aanspreken. Op die manier probeer ik mijn werk te perfectioneren en me te laten inspireren. Ik zeg altijd tegen iedereen die naar de studio komen dat het vooral ook leuk moet zijn. Ontspan en have fun, maak het een onvergetelijke shoot zodat iedereen met een goed gevoel weer naar huis gaat. Er gaat geen shoot aan mij voorbij zonder een vleugje humor. Mocht je interesse hebben in een samenwerking als model, stuur me dan gerust een bericht.

Veel plezier op mijn website, en misschien ontmoeten we elkaar een keer voor een shoot.

Dennis van Tergouw