Opdrachten…

Een foto is zo gemaakt en tegenwoordig zijn er heel veel mensen die prima foto’s kunnen maken met een hobby camera. Een kwalitatieve goede foto is niet zomaar gemaakt. Daar is het inzicht van een ervaren en talentvolle fotograaf voor nodig die veel tijd en geld in zijn leerweg heeft gestoken. Zij steken ook tijd in het bewerken van de foto’s om jou als model het beste af te beelden in een foto. De meer serieuze fotograaf ging vroeger zelf de donkere kamer in om zijn foto’s met allerlei afdruktechnieken te bewerken. Daarmee bepaalde men dan mede zijn identiteit en stijl als fotograaf. Tegenwoordig gebruikt men daar Photoshop voor. Deze extra aandacht en liefde voor foto’s maken een foto uniek en professioneel.

Headshot & Avatar Shoot

(Minimaal 3 setups)

Een headshot of een avatar verteld iets over jezelf. Wanneer je dit serieus neemt, dan wil je niet in de badkamer als een soort van smartphone verkoper voor een spiegel staan. Wanneer je jezelf introduceert op een webpagina of in de sociale media, dan is dit de foto waarop je wordt beoordeeld als persoon. Dit is dus de shoot voor mensen die een bedrijf runnen, cursussen geven, acteur of muzikant zijn, of wanneer je indruk wil maken op je vrienden.

Thema & Artiesten Shoot 

(Minimaal 3 setups)

Wanneer je als artiest een optreden wil promoten, dan is dit de shoot voor jou. De shoot bestaat uit een thema shoot die bij jouw optreden past. Ideaal dus voor een promotie poster of voor in een magazine. Deze fotoshoot is inclusief headshots om jezelf te promoten.

Model for a day/portfolio 

(Minimaal 3 setups / 240 minuten studio tijd)

De Fashion tot Glamour fotoshoot voor modellen die hun portfolio verder willen uitbreiden. Verschillende thema’s zijn na overleg mogelijk. Tussen de 10 en 15 bewerkte foto’s digitaal geleverd.

Lonneke Artz